1 +
jaar ervaring
100 +
mantelzorgers op weg geholpen
10 +
succesvolle bijeenkomsten

Elvira Heemskerk | Familiezorgcoach & mantelzorgmakelaar

De mantelzorgmakelaar helpt bij het uitzoeken van de juiste route naar meer zorg, het aanvragen van zorgindicaties en bijvoorbeeld Pgb’s (persoonsgebonden budgetten) en neemt deze regeltaken desgewenst over. Steeds meer werkgevers willen deze dienstverlening faciliteren en financieren.  

De mantelzorgmakelaar
'Samen de zorg voor je naaste goed geregeld'

De mantelzorgmakelaar, wie is dat en wat kan deze professional voor jou betekenen? 

Mantelzorgmakelaars zijn gecertificeerde beroepskrachten en lid van de beroepsvereniging van mantelzorgmakelaars, de zogenaamde BMZM. Het vakgebied bestaat al meer dan tien jaar en is ontstaan uit de behoefte om de weg te vinden en om ondersteuning te krijgen bij het aanvragen van zorg in een toenemende complexe wereld. 

Mensen die naast hun werk de zorg hebt voor een hulpbehoevend of chronisch ziek familielid, hebben het vaak al zwaar genoeg. Wanneer je dan ook verstrikt raakt in de vele regeltaken, administratieve- en bureaucratische processen, instanties moeten bellen of allerlei zorg- en hulp voorzieningen moet aanvragen, dan wordt het dubbel zo zwaar.  De mantelzorgmakelaar helpt bij deze processen, brengt het overzicht aan en kan desgewenst een aantal regeltaken overnemen. Maak hieronder kennis met de mantelzorgmakelaars van Den Haag en omgeving.

Zorg jij, naast jouw werk voor een dierbare persoon? En herken je het volgende...

Met de hulp van de mantelzorgmakelaars kom je verder. Zij helpen bij.....

Wat gaat deze begeleiding je opleveren?

Praktische zaken

Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Voor de algemene leveringsvoorwaarden zie: