1 +
jaar ervaring
100 +
mantelzorgers op weg geholpen
10 +
succesvolle bijeenkomsten
Coaching-traject
'Minder stress en meer harmonie'

In deze tijd is het een grote uitdaging om je niet mee te laten slepen met de hectiek van alle dag. Veel mensen ervaren stress om mee te kunnen komen en alles af te krijgen. En wanneer je dan ook nog eens dubbele taken hebt, met én een baan, een eigen gezin, én daarbij de zorg voor chronische zieke en/of hulpbehoevend wordende ouders, schoonouders, een partner of kind, dan hoeft het niet lang te duren voor je je in een constant gevoel van opgejaagdheid bevindt en het op een dag allemaal teveel wordt.

Hoe doorbreek je dit en hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie behoudt en dichterbij jezelf blijft? 

Wellicht herken jij het volgende...

Wanneer jij tot rust komt en in harmonie...

Het traject

Energiegevers-, nemers en familiepatronen

Je krijgt inzicht in wat jou energie kost en wat je energie oplevert. En welke familiepatronen en (belemmerende) overtuigingen er spelen, op het gebied van communicatie. Met behulp van tools uit de positieve gezondheid en familiezorg.

Jouw behoeften + doorbraak-oefening

Je gaat ontdekken welke jouw behoeften en wensen zijn. En hoe je positieve- en negatieve emoties herkent. Inclusief een resultaat- en lichaamsgerichte oefening om jezelf meteen in een betere gemoedstoestand te krijgen.

Open gespreksvoering
en uitvoering

Je leert de basis vaardigheden om jouw behoeften en wensen op een sympathieke en open manier te uiten. Met respect voor je eigen behoeften en gevoelens en die van de ander. Het bespreekbaar maken van een vraag en/of thema wordt geoefend.

Wat gaat het traject, bij actieve deelname, je minimaal opleveren?

Praktische zaken

€ 795, excl. BTW

Het coaching-traject ‘Minder stress en meer harmonie’ heeft een doorlooptijd van 8 weken.

Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

 

Voor de algemene leveringsvoorwaarden zie: