-Bouw je eigen mantelzorgbestand nu-

Stop duwen en trekken...

Doe jij je best om mensen te bereiken en herken je het volgende:

Om moedeloos van te worden, gelukkig kan het ook anders! 

Hoe je meer mantelzorgers uit jouw doelgroep gaat bereiken.

Wil jij ook, aan de hand van een beproefde aanpak, leren hoe je:

reisgids mantelzorg

“Het is heerlijk wanneer je zelf de regie hebt over het bereiken van de mensen uit je doelgroep. En je precies weet om WIE het gaat en WAAR je hen kunt vinden.”

Aanbod trainingstraject

Het trainingstraject: ‘Bouw je eigen duurzame bestand nu’, bestaat uit 5 modules. Elke module bestaat uit diverse lessen met  videomateriaal en handige werkboeken. Hiermee word je, stap voor stap, begeleid naar het opzetten van jouw eigen mantelzorgbestand en het bereiken van meer mantelzorgers. Je volgt de modules in je eigen tempo.

Module I

Opbouw sterke profilering

Je leert hoe je jezelf en/of jouw organisatie sterk op de (Sociale) kaart zet. Met welke boodschappen mensen jou weten te vinden en hoe je zichtbaar wordt.
Inclusief de benodigde formats ten behoeve van het maken van aansprekende video's en foto's.

Module II

Doelgroep(en) ontwikkeling

Je leert precies wie je wilt bereiken, waar zij zich bevinden (online en offline) en hoe je ervoor zorgt dat zij met jou in contact komen.
Met het in kaart brengen van jouw specifieke doelgroep(en) ga je meer mensen bereiken. En niet alleen mensen uit die doelgroep(en) maar juist ook anderen die zich hierin herkennen.

Module III

Schrijven van teksten met impact

Speciaal voor jouw doelgroep(en) leer je impactvolle teksten te schrijven. Met een eenvoudige techniek leer je mensen te werven voor deelname aan jouw diensten.
Een eenvoudige methode om meer resultaten uit je teksten te halen. Eénmaal aangeleerd, ga je deze automatisch toepassen op al jouw berichten, mails en communicatie uitingen.

Module IV

Opbouw duurzaam bestand + emailmarketing

Met deze module leer je jouw eigen bestand op te zetten en een super aantrekkelijke inschrijving (OPT-in) maken waarmee je steeds weer nieuwe inschrijvingen krijgt.
Met deze module bouw je een waardevolle band met met jouw mantelzorgers op en weet je hen altijd te bereiken.

Module V

Social media plus werving nieuwe mantelzorgers

De module waarbij alles samen komt. Met alle materialen uit de voorgaande modules maak je een super interessante campagne (tekstueel) en ga je knop aan zetten om jouw nieuwe mantelzorgers te werven.
Jij hoeft alleen de verhalen en de materialen (teksten, video's en/of foto's) aan te leveren. De techniek voor het draaien van de campagnes doen wij.

Bonus

Online webinars voor mantelzorgers

Met deze extra bonus leer je de 'ins en outs' van het opzetten en uitvoeren van online Webinars. Een prachtige manier om collectief support te bieden aan de mantelzorgers uit jouw doelgroep.
Je ontvangt tevens een handige draaiboek om het Webinar soepel en interactief te laten verlopen.

Er zijn drie instap mogelijkheden om het trainingstraject te volgen, afhankelijk van jouw doelen en ambities en het tempo waarop je meer mantelzorgers wilt bereiken. 

Trainingstraject

Bouw je mantelzorgbestand nu - BASIS
997,- Eénmalig (termijnbetaling mogelijk)
 • Module I - profilering
 • Module II - doelgroepen
 • Moduel III - impactteksten
 • Module IV - duurzaam bestand
 • Module V - Social media + werving
 • BONUS - waardevolle webinars
 • 10 x collectieve online 'live' coachingcalls
Basis

Trainingstraject

Bouw je mantelzorgbestand nu - PRO
1297,- Eénmalig (termijnbetaling mogelijk)
 • Module I - profilering
 • Module II - doelgroepen
 • Moduel III - impactteksten
 • Module IV - duurzaam bestand
 • Module V -Social media + werving
 • BONUS - waardevolle webinars
 • 1e Facebook mantelzorgcampagne
 • 10 x collectieve online 'live' coachingcalls
PRO

Trainingstraject

Bouw je mantelzorgbestand nu - PLUS
1997,- Eénmalig (termijnbetaling mogelijk)
 • Module I - profilering
 • Module II - doelgroepen
 • Moduel III - impactteksten
 • Module IV - duurzaam bestand
 • Module V -Social media + werving
 • BONUS - waardevolle webinars
 • 1e Facebook mantelzorgcampagne
 • 2 x extra facebook campagnes
 • 3 x individuele coaching sessies
 • 10 x collectieve online 'live' coachingcalls
PLUS

Welke resultaten ga je behalen bij actieve deelname aan dit UNIEKE trainingstraject?

Je gaat minimaal het volgende leren:

Voor wie is dit trainingstraject interessant?

Dit trainingstraject is bijzonder interessant voor professionals die in hun dagelijks werk, te maken hebben met de praktische ondersteuning aan mantelzorgers en pro actief meer mantelzorgers willen bereiken.

Ben jij:

Check één van de bovenstaande instapmogelijkheden van dit resultaatgerichte trainingstraject!

Ervaringen deelnemers

“Ik vind Elvira heel erg professioneel te werk gaan, zij heeft ontzettend veel kennis over de online wereld en weet precies hoe ze hier op in moet spelen. 

Het stappenplan is heel praktisch en het zou fantastisch zijn als dit er voor elk stadsdeel kwam.”

“Elvira bracht waardevolle kennis en ervaring, vanuit de praktijk en studie, wist op een pakkende manier mantelzorgers online aan te spreken, zeer gedreven, professioneel en doortastend.”

“Ik voelde direct een klik met Elvira, ze is ontzettend aardig, empathisch, kan goed luisteren, denkt actief mee en is positief en doelgericht. De aanhoudende focus van Elvira op het zoeken en kiezen van een doelgroep en het in kaart brengen waar die mee worstelt en wat die nodig heeft (i.p.v. focussen op wat ik te bieden het) heeft me daarbij enorm geholpen!” 

Praktische informatie

Na inschrijving ontvang je alle ‘ins en outs’ van het trainingstraject. Het volgen van de lessen doe je in jouw eigen tempo.   

De gemiddelde doorlooptijd, bij een tijdsbesteding van een dagdeel per week, is 2 tot 3 maanden. 

Voor vragen en/of ondersteuning, kun je in de online lesomgeving terecht. 

Tijdens het trainingstraject zijn er regelmatig ‘live’ coaching calls. De data ontvang je per mail. Voor de individuele coaching sessies (uit het trainingstraject PLUS) ontvang je toegang tot de agenda waarmee je de sessies in kunt plannen.

De facebookcampagnes (uit de trainingstrajecten PRO en PLUS) hebben een doorlooptijd van 4 tot 6 weken. Tussen de campagnes door is er een evaluatieperiode van 2 tot 3 weken. De campagnes worden gestart na het inleveren van het benodigde materiaal (teksten, video’s en/of foto’s). Wij zorgen voor de technische inrichting en het opstarten van de campagnes waardoor de mantelzorggegevens automatisch in jouw nieuwe bestand opgenomen worden. 

Kom je ergens niet uit en/of heb je een dringende vraag, die in de community niet beantwoord kan worden, stuur dan een mail naar: support@elviraheemskerk.nl

Je ontvangt hierop z.s.m. antwoord. 

*1 De facebookadvertentiekosten zijn variabel (en zonder B.t.w.).  Gemiddeld wordt er door Facebook €10,- berekend voor een nieuwe inschrijving. De inschrijvingen m.b.t. de trainingstrajecten, omvatten mantelzorg contactgegevens. Per dag en/of per campagne kan er een maximum aan budget opgegeven worden. 

Door onze kennis en opgedane ervaringen met het doen van specifieke mantelzorgcampagnes, kunnen we ons richten op de meest gunstige prijs/prestatie verhouding. 

Meest gestelde vragen

Antwoord: Nee, deze is tevens geschikt voor professionals die in loondienst werken, bijvoorbeeld bij een stichting, vereniging en/of andere organisatie.  

Antwoord: Nee je hebt geen technische kennis nodig. Voor enkele opdrachten is een aanpassing op jouw website nodig. De handelingen worden stapsgewijs uitgelegd. Eventueel kun je je eigen webbouwer/domeinprovider hiervoor raadplegen. 

Antwoord: Ja, je kunt meerdere specifieke doelgroepen bereiken. Bijvoorbeeld: eenzame ouderen, familieleden of de hulp- zorgvragers zelf.    

Antwoord: Ja, dit is mogelijk. Je krijgt, na het kiezen van het betreffende traject, een extra keuze met de termijnbetaling. 

Antwoord: Ja, in de vorm van een staffel korting. Stuur dan s.v.p. een mail naar info@elviraheemskerk.nl met opgave van het aantal personen.

Wil je meedoen en wil je nog iets weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op >>>>>>>

(*2) Tijdens een recent en innovatief project in Den Haag bereikte ik, via persoonlijke campagnes, meer dan 500 mantelzorgers. Mantelzorgers van mensen met een psychische kwetsbaarheid en van mensen met beginnende dementie. Allen met contactgegevens, gekoppeld aan de professionals die hierbij betrokken zijn.